Deze  E-books zijn handboeken die geschikt zijn voor mensen die niet of nauwelijks bekend zijn met de rituelen van het Hindoehuwelijk. Ook zijn de boeken handig voor mensen die weliswaar bekend zijn met de rituelen, maar die op zoek zijn naar een duidelijk overzicht. Het overzicht en de checklists (boodschappenlijsten) maken in één oogopslag  duidelijk wat, wie en wanneer je allemaal nodig hebt voor de rituelen. Superhandig dus! Tenslotte is een goede voorbereiding het halve werk.

Wat brengt het E-book jou:

  • Alle informatie tradities en rituelen over een Vivah Sanskar bij elkaar in één handboek
  • Goede voorbereiding
  • Minder stress en spanningen
  • Bespaart je enorm veel tijd
  • Handige overzichtelijke boodschappenlijst met alle benodigdheden voor een Vivah Sanskar
  • Lidmaatschap van een besloten Facebookcommunity. Voor nog meer gezelligheid en kennis.

Zijn dit nu niet de perfecte ingrediënten voor een super gezellige Vivah Sanskar?

Deel je cultuur en traditie

Nadat  je een E-book hebt besteld krijg je ook nog eens toegang tot een unieke besloten Facebookcommunity voor mensen die het volledige E-book hebben gekocht. In deze groep kun je je vragen, opmerkingen en/of ervaringen delen met andere deelnemers  en met mij. Op deze wijze worden verschillende ervaringen met elkaar gedeeld, waardoor je elkaar kunt  helpen.

Neem eens een kijkje op mijn Facebookpagina

www.facebook.nl/ishakti.nl

De E-books die iShakti aanbiedt, geven je op een gemakkelijke manier toegang tot de informatie over de tradities en rituelen bij een Sanatan Dharma Hindoehuwelijk. De gebruiken zijn helder en stap voor stap uiteengezet. De gebruiksvriendelijke beschrijvingen bespaart jou veel tijd en energie.

Hindoetradities zijn al eeuwenoud en vergen veel voorbereiding. Ik heb een handig E-book geschreven over het Hindoehuwelijk met daarin alle benodigdheden, wanneer je deze nodig hebt en met welke familieleden je de rituelen samen kunt uitvoeren. Erg handig, als je bijvoorbeeld een ouder bent van een zoon of dochter die binnenkort gaat trouwen, maar natuurlijk ook voor de bruid en bruidegom zelf en de familie die meehelpt.

De volgende E-books zijn beschikbaar

iShakti E-book Vivah Sanskar voor Dulha €17,97 (ex. btw)
iShakti E-book  Vivah Sanskar voor Dulhin € 17,97 (ex. btw)
iShakti E-book Vivah Sanskar voor Dulha & Dulhin €19,97 (ex. btw)


Wil je eerst een indruk krijgen van dit E-book? Download dan gratis een voorproefje  van het  iShakti E-book voor Vivah Sanskar voor Dulha & Dulhin. Hierin lees je gratis en vrijblijvend de eerste paar hoofdstukken van het E-book.

Top